RYBA KOŠICE
Treskoslovenská treska originál
Na výstave Danubius Gastro 2019 bol našej minuloročnej novinke – Treske Treskoslovenskej – hodnotiacou komisiou udelený DIPLOM DANUBIUS GASTRO 2019. Oslovila už na prvý pohľad svojím retro dizajnom a chuťou, ktorá mnohým pripomenula obdobie mladosti, a to doslova „chuťou plnou spomienok“.
Receptúra našej Treskoslovenskej Tresky vychádza z tej pôvodnej, ktorá bola definovaná ČSN normou z roku 1958.
Treskoslovenská treska Pikant
Treskoslovenská Treska Pikant veselej farby má jedinečnú – jemne pikantnú chuť, ktorá pochádza z pridaných chilli papričiek. Pochutnajú si na nej nielen retro “pikantní“ pôžitkári, ale aj všetci milovníci zdraviu prospešných chilli papričiek. Podiel mäsa 46%. Kto ochutná jednu, vráti sa po druhú.
Treskoslovenská treska s údenými šprotami
Na výstave Danubius Gastro 2020 predstavíme našu čerstvú NOVINKU – Treskoslovenskú Tresku s údenými šprotami, ktorá svojím jedinečným zložením obohateným o delikátnu chuť údených šprot poteší nejedného gurmána. Ako bezlepkový a bezlaktózový výrobok získava nový rozmer.
PIKNIK lahôdkové šaláty s vylepšenou receptúrou
Vylepšená receptúra PIKNIK lahôdkových PIKNIK povýšila celý rad lahôdkových šalátov no kvalitatívnu radu vyššie. Vysokokvalitná majonéza obohatená o olejovú zložku i kvalitnejšia saláma vylepšili nielen konzistenčne, ale aj chuťovo medzi zákazníkmi obľúbené PIKNIK šaláty. Kvalita a chuť garantovaná výrobcom s dlhoročnou tradíciou – Ryba Košice.
Vystavovateľ: Ryba Košice