Novinky od: DEADIA COSMETICS s.r.o.

DIMADEA Slim – Revolučný doplnok stravy na chudnutie

Výživový doplnok pre dospelých na báze AxiviteR, chrómu, výťažkov z morských rias (Ascophyllum nodosum a Fucus vesiculosus), zeleného čaju a čierneho korenia.

Dimadea je doplnok stravy, ktorý pomáha podporovať a vyrovnávať telesnú hmotnosť s obsahom látok, ktoré umožňujú stimuláciu metabolizmu.

AxiviteR obsahuje potravinu nového typu (novel food), fenylkapsaicín.

Ascophyllum nodosum; morská riasa bohatá na jód. Jód prispieva k normálnej funkcii štítnej žľazy a k normálnej tvorbe hormónov štítnej žľazy, ktoré regulujú metabolické aktivity tela a sú užitočné pri kontrole telesnej hmotnosti.

Fucus vesiculosus; hnedá morská riasa, ktorá rastie blízko skalnatých pobreží Atlantického a Tichého oceánu. Táto morská riasa je bohatá na vitamíny, minerály a stopové prvky, ktoré podporujú očistnú a tonizačnú metabolickú činnosť, čím podporujú rovnováhu telesnej hmotnosti.

Zelený čaj (Camellia sinensis); sa líši od čierneho čaju tým, že nepodlieha fermentačnému procesu, ktorý by spôsobil oxidáciu hlavných polyfenolických zlúčenín, katechínov, z ktorých najdôležitejší je epigallokatechín-gallát (EGCG), molekula s tonizujúcim a antioxidačným účinkom. Antioxidačný účinok zeleného čaju pôsobí proti oxidačnému stresu vyvolanému voľnými radikálmi. Podporuje odvádzanie telesných tekutín a rovnováhu telesnej hmotnosti.

Pikolinát chrómu; stopový prvok dôležitý pre ľudský organizmus, ktorý prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi.

AxiviteR je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti Axichem.