Novinky od: Facederma s.r.o.

 

FACEDERMA S. R. O.

Objavte slovenskú kozmetiku, vyrobenú s láskou k prírode, s rešpektom k vede a s obdivom ku slovenskej kráse. Na aký zaujímavý program sa môžete tešiť na Facederma® stánku?

BEZPLATNÁ DIAGNOSTIKA PLETI S FACEDERMOU®

Príďte si k nám zadarmo zdiagnostikovať pleť! Manuálnu diagnostiku pleti pomocou reflexných bodov tváre vám vykoná dermatokozmetička a zakladateľka značky Vierka Ondríková. Prístrojová diagnostika pleti odhalí stav štruktúry pleti, úroveň mazu, hĺbku vrások, stav cievok, pigmentácie a iné.

UKÁŽKY TVÁROVÝCH MASÁŽÍ

Certifikovaná lektorka omladzujúcich techník na tvár a telo vás prevedie ukážkami účinných tvárových masáží, poradí, ako predchádzať vráskam a ako neprispievať k asymetrii tváre či tela.

FACEDERMA PREDSTAVUJE NOVÚ ANTI-AKNÉ LÍNIU

Slovenská značka Facederma® predstavuje tri nové produkty, ktoré sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou každodennej starostlivosti o problematickú pleť:

Anti-akné čistiaca pena

Kľúčom k zdravej a čistej pleti je dôkladné čistenie, a práve tu prichádza na scénu Anti-akné čistiaca pena od Facederma®. Táto jemná čistiaca pena s kyselinou salicylovou a sírou je špeciálne navrhnutá pre starostlivosť o problematickú pleť. Účinné látky v nej odstraňujú odumreté bunky zrohovatených vrstiev pokožky a pomáhajú regulovať tvorbu kožného mazu, čím zmierňujú príznaky seborey. Pena obsahuje aj penivé zložky, ktoré zabezpečujú šetrné odstránenie nečistôt z povrchu kože bez poškodenia jej prirodzenej bariéry.

Anti-akné krém

Tento krém je ako stvorený pre tých, ktorí hľadajú účinnú, no jemnú starostlivosť o pleť so sklonom k akné. Jeho unikátne zloženie, obsahujúce kombináciu niacínamidu a extraktu z vŕby purpurovej, pomáha nielen redukovať zápaly a upokojovať podráždenú pokožku, ale zároveň účinne zmenšuje póry a reguluje tvorbu kožného mazu. Tým podporuje prirodzenú funkciu kože a predchádza vzniku nových vyrážok. Anti-akné krém od Facederma® sa ľahko vstrebáva, nezanecháva mastný film a poskytuje pleti potrebnú hydratáciu.

Anti-akné náplasti

Rýchla a účinná záchrana pri neočakávaných nedokonalostiach – to sú Anti-akné náplasti s nanovláknami bioaktívneho chitozanu. Chitozan, známy svojimi upokojujúcimi, antibakteriálnymi a protizápalovými vlastnosťami, je kľúčovou zložkou týchto náplastí. Po aplikácii vytvárajú na pokožke ochranný film, ktorý intenzívne hydratuje, posilňuje jej bariérovú funkciu a pomáha stabilizovať prirodzený mikrobióm. Vďaka okamžitému rozpúšťaniu chitozanu na pokožke prenikajú účinné látky do hĺbky bez toho, aby upchávali póry.

S Facederma® sa starostlivosť o pleť stáva nielen povinnosťou, ale aj potešením. Pretože každá pleť si zaslúži len to najlepšie!