Novinky od: MATIS PARIS

Objavte umenie francúzskej starostlivosti o pleť s MATIS PARIS.

Značka s pravým parížskym pôvodom sa so svojimi zákazníkmi delí o svoju profesionálnu expertízu už viac ako 85 rokov. Svoj úspech zakladá na umení francúzskej pleťovej starostlivosti, unikátnych a personalizovaných prípravkoch, ako aj vlastnom koncepte salónnych ošetrení. Prináša inovatívne, efektívne a individuálne riešenia pre každý typ a problém pleti. Centrum pre výskum a vývoj MATIS nachádza svoje inšpirácie v najnovších vedeckých zisteniach z oblasti medicíny, molekulárnej a bunkovej biológie s cieľom vytvorenia špecializovanej starostlivosti o pleť. MATIS svoju účinnosť čerpá z výhod vedy aj prírody. Zloženia výrobkov MATIS sú vysoko koncentrované, prinášajú rýchle výsledky a opierajú sa o najúčinnejšie aktívne zložky. Textúry prípravkov, ktoré pohladia zmysly, odrážajú francúzsky zmysel pre pôžitok.

ČO NA VÁS ČAKÁ V STÁNKU MATIS PARIS?

Pre  Matis je pleťová starostlivosť spojením krásy a chvíľ venovaných samým sebe, počas ktorých sa vyživuje pleť, pokožka aj duša.

  • V rámci veľtrhu INTERBEAUTY si budete môcť bezplatne vychutnať personalizované pleťové ošetrenie MATIS PARIS s odbornou konzultáciou, a spoznať efektívnosť francúzskej pleťovej starostlivosti.
  • Čaká na vás tiež bezplatná diagnostika pleti s MATIS SkinAnalyzérom, špičkovou technológiou s objektívom s 30-násobným priblížením, ktorý umožňuje vizualizáciu kožných problémov, odhalí aký problém trápi vašu pleť a odporučí vám správnu starostlivosť.

Tešíme sa na Vás.

V prípade záujmu o spoluprácu so značkou Matis Paris, nás neváhajte kontaktovať:

https://matis.glamour-co.sk/kontakt/