Novinky od WVsignage s.r.o.

WVsignage s.r.o. je slovenská spoločnosť zaoberajúca sa systémovou integráciou digital signage technológií.

Pre našich klientov navrhujeme, upravujeme na mieru, vyrábame a predávame špeciálne kiosky a stojany, ktoré sa používajú v maloobchode, v HORECA sektore, v nemocniciach a medicínskych zariadeniach, ale aj v priemyselných výrobách.

Pripravujeme digitálne riešenia na mieru ale aj bežné dotykové a nedotykové zobrazovacie jednotky.

Kiosk – SaMo Stand 24“

SaMo Stand 24“ je samoobslužný dotykový kiosk. Dizajn kiosku je zameraný na eleganciu a čistotu prevedenia. Kiosly sú výnimočné tým, že ich predná strana je celo presklená, čím je značne zjednodušená hygienická údržba a dezinfekcia. Celkový dizajn dopĺňa obvodová okrasná lišta z kartáčovaného hliníka. V kiosku sú integrované periférne zariadenia ako QR čítačka, NFC čítačka a uzamykateľná 80mm termo tlačiareň.

Použitie kioskov je skutočne univerzálne. Sú vhodné do prevádzok rýchleho občerstvenia a reštauračných priestorov, v múzeách a galériách na nákup vstupeniek alebo registráciu, ale svoje významné miesto našli hlavne v nemocniciach a medicínskych zariadeniach na registráciu pacientov, vstupné kontroly a ako informačné médium. Šetria čas, priestor a zefektívňujú komunikáciu s pacientom a lekárom.

Naše kiosky vieme upravovať na požiadanie zákazníka, napríklad integrovať senzor na meranie ľudskej teploty, integrovať kamery RGB alebo InfraRed, pridať OCR čítačku ID dokladov a cestovných pasov, prípadne platobný terminál.

Ďalšou jedinečnosťou a veľkou pridanou hodnotou nášho kiosku je možnosť motorického nastavovania výšky, ktoré je nenahraditeľným pomocníkom pre klientov s obmedzenou mobilitou. Kiosk je možné inštalovať na stenu, na pevný alebo motorický stojan, alebo ho integrovať do nábytku, korpusu alebo krytovania podľa návrhu architekta.

E-kasa / EET

K našim samoobslužným kioskom ponúkame pripojenie platobného terminálu a fiškálne softwérové riešenie napojené na systém e-kasa na Slovensku a EET v Českej republike pre jednoduchú platbu kartou. Klient môže zaplatiť všetkými bežne dostupnými platobnými kartami, hodinkami alebo mobilom.