Koncept samoobslužného stravovania možno nie je až tak nový, ale vývoj technológií nie len vo výdajných zariadeniach, súbežných technológií pre výdaj ale aj komunikáciu so zákazníkom dnes posúva výrazne dopredu aj samotný obsah. Šokové chladenie a šokové mrazenie umožňuje zachovať všetky atribúty čerstvého jedla a to bez umelých konzervantov a stabilizátorov. Jedlo má po bezpečnom a zdravotne nezávadnom zohriatí v mikrovlnnej rúre svoju vôňu, farbu, textúru, nutričnú hodnotu a hlavne chuť. Spoločnosť la bouche CULINARY predstavuje svoje riešenie cez patentované zariadenia prvýkrát na Slovensku a pozýva vás na ochutnávku niektorých zo svojich vyše 200 receptov hlavných jedál a vyše 20 druhov polievok. Naše riešenie NON-STOP stravovania vo vysokej kvalite ponuka riešenie pre výrobné podniky ale aj menšie administratívne celky, prípadne vie osloviť aj iné ambície podnikateľov na tvorbu bezobslužných reštaurácií.