Novinky od SEGWAY POWERSPORTS

Segway powersports – na špičkovej technologickej úrovni
Máme pre vás pripravený kompletný modelový rad Segway Powersports vrátane nového modelu AT5, šesťmiestneho UTV Fugleman UT10 Crew a radu príslušenstva. Technologicky vyspelé štvorkolky, UTV a SSV Segway prinášajú do sveta terénnych vozidiel nové technológie a úplne nové trendy, vynikajú moderným dizajnom a vysokou konektivitou, posúvajú hranice výkonu, spájajú odolnosť, vzrušenie a pokročilé technológie.

Segway AT5: nový kráľ triedy 500 cm3
Segway AT5 je revolúciou v strednej triede štvorkoliek. S výkonom 39 koní a krútiacim momentom 44 Nm patrí k najlepším vo svojej triede. Vďaka pohonu 4×4 s uzamykateľným predným diferenciálom (modely AT5 L EPS Limited majú dva diferenciály, na prednej aj zadnej náprave) dokáže zdolať stúpanie až 88 %. S ťažnou kapacitou 600 kg a nosnosťou na nosičoch 100 kg vás jej každodenné pracovné schopnosti doslova ohúria. Segway AT5 sa môže pochváliť aj palivovou nádržou s objemom 19 litrov – čo je viac než dosť na to, aby zabezpečil dojazd približne o 12 % väčší ako ostatné modely na súčasnom trhu.

Segway Snarler AT6
Snarler je rad robustne skonštruovaných pracovných a úžitkových štvorkoliek s množstvom inovatívnych technológií pre náročné terénne a voľnočasové úlohy. Modelový rad zahŕňa krátke aj dlhé modely v objemovej triede 600 cm3.

Segway Fugleman UT10
Séria Fugleman je určená predovšetkým na pracovné použitie – pre majiteľov fariem, horské hotely, komunálne služby, poľnohospodárstvo, lesníctvo, poľovníctvo, stavebníctvo a iné činnosti. Modely Fugleman s výkonom 105 k zároveň dokážu ponúknuť veľmi dynamickú jazdu pre trojčlennú posádku.

Segway Fugleman UT10 Crew

Toto nové šesťmiestne UTV v sebe spája výkon, robustnosť, špičkovú technológiu, terénne schopnosti a vysoký komfort. Srdcom modelu Fugleman UT10 Crew je štvortaktný dvojvalcový motor DOHC s objemom 1000 cm3. S pôsobivým výkonom 105 k a obrovským krútiacim momentom má dostatok výkonu na každú prácu a do každého terénu.

Segway Villain SX10

Ostrý športový side-by-side model Villain je určený pre nadšencov jazdy v teréne. S výkonom 105 koní, najlepším krútiacim momentom v triede a vynikajúcim podvozkom sa zameriava na rýchlosť, dobrodružstvo, preteky, adrenalín a jedinečné zážitky, po ktorých jazdci túžia.

www.segwaypowersports.sk