Novinky od RM Gastro – JAZ s.r.o.

Konvektomaty RETIGO Vision:

Široká ponuka konvektomatov RETIGO Vision v troch modelových radoch uspokojí potreby každej prevádzky.

Vďaka revolučnej technike dokáže konvektomat nahradiť niekoľko strojov zároveň a to pri minimálnej priestorovej náročnosti v kuchyni. Popri tom šetrí čas, energiu, vodu a suroviny.

Pece POP:

Pec PoP umožňuje pripraviť panini, klubové sendviče, toasty, pizze, wrapy, až 4 kusy na cyklus, za menej ako 2,5 minúty. Funkcia riadenej pary v kombinácii s „technológiou nárazu vzduchu“ umožňuje užívateľovi piecť, ohrievať a regenerovať  v rekordnom čase s vynikajúcimi výsledkami.

Pece PizzaMaster:

Najširší rad poschodových pecí na svete – 80 rôznych veľkostí, viac ako 1000 rôznych kombinácií.

Vďaka vysokej účinnosti, optimálnemu rozloženiu tepla a plne elektronickému ovládaniu je proces pečenia rýchlejší a rovnomernejší. Obrovské množstvo dostupných modelov spĺňa požiadavky každého zákazníka, od najmenších pizzerií až po najväčšie reštaurácie.

Multifunkčné panvice JIPA Jump:

Multifunkčné panvice JIPA JUMP s bohatým príslušenstvom uľahčia a zefektívnia prácu v každej kuchyni. Svojou robustnou konštrukciou vám nielen uľahčia prácu, ale ušetríte aj na nákladoch na energie, vodu a hlavne čas, pretože pokrmy pripravujete efektívnejšie a rýchlejšie. Tieto multifunkčné zariadenia majú ľahké prehľadné ovládanie, dokážu grilovať, opekať, restovať, konfitovať, fritovať, dusiť, variť intenzívne a šetrne, a robiť nízkoteplotné úpravy vždy s dokonalým výsledkom.

Miešacie kotle GETINGE:

Sklápacie varné kotle s miešadlom sú ako stvorené na prípravu pokrmov ako sú polievky, omáčky, kaše, pudingy, krémy, ľahké cestá a rôzne vývary a nápoje. Automatické miešanie uľahčuje prácu obsluhe, zaisťuje rovnomerné varenie pokrmov a obmedzuje navarovanie a pripekanie. Miešadlo môže slúžiť napr. na rozšľahanie zemiakovej kaše z uvarených zemiakov, vymiešanie krémov alebo hnetenie ľahkých ciest.