Novinky od Harley-Davidson

Harley-Davidson rozžiari výstavu Motocykel v Inchebe novými modelmi

Ikonická motocyklová značka Harley-Davidson sa na blížacej sa výstave Motocykel, konanej od 7. marca do 10. marca 2024 v bratislavskej Inchebe, predstaví vo veľkom štýle!

Na Slovensko príde doslova so 4 úplne novými modelmi, ktorými budú CVO Road Glide ST, CVO Pan America, Street Glide a Road Glide, predstavené iba 7 týždňov pred štartom samotnej výstavy Motocykel! Návštevníci výstavy tak uvidia novinky Harley-Davidson pre modelový rok 2024 naživo v absolútnej premiére!

Street Glide

Originálny touringový motocykel na dlhé trasy. Model Street Glide pre rok 2024 spája touringové prvky a zábavu ako žiadny iný. Motor s objemom 1 923 cm3 poskytuje 175 Nm slávneho krútiaceho momentu Harley-Davidson Big V-Twin s podporou bezpečnostných funkcií Rider Safety Enhancements a voliteľnými jazdnými režimami Rain, Road, Sport a Custom.

Road Glide

Prepracovaný motocykel s rebelským postojom a razantným výkonom. Unikátna „žraločia“ kapotáž má nový tvar zvýraznený LED osvetlením a integrovanými žiarovkami. Motor Milwaukee-Eight® 117 s objemom 1 923 cm3 má obrovský elán a vďaka krútiacemu momentu 175 Nm. Balíček dopĺňa nový 12,3palcový TFT displej, voliteľné jazdné režimy a systém bezpečnostných funkcií Rider Safety Enhancements, medzi ktoré patrí napríklad funkcia C-ABS, C-ELB a ďalšie.

CVO Road Glide ST

Model CVO Road Glide ST sa narodil na pretekárskom okruhu. Tento motocykel dostal nový výkonný motor Milwaukee-Eight 121 High-Output V-Twin so zdvihovým objemom 1977 cm3. Je naladený na ešte vyšší výkon a krútiaci moment, čo ukazuje dokonalosť príznačnú pre tento ultimátny performance bagger.

CVO Pan America

CVO Pan America je prvý custom motocykel radu Adventure Touring v tejto limitovanej sérii, ktorý upúta pozornosť nápaditými farbami a grafikou k 25. výročiu CVO. Vyniká výkonným motorom Revolution® Max 1250, semiaktívnym odpružením s voliteľnou adaptívnou svetlou výškou alebo rýchloradením Screamin’ Eagle® pre radenie bez spojky a množstvom ďalších vychytávok.

V exkluzívnej expozícii značky budú na všetkých priaznivcov motocyklov čakať spoločne s absolútymi novinkami aj motocykle aktuálneho modelového radu ako sú Fat Bob, Fat Boy, Low Rider ST, Nightster Special, Pan America 1250 Special, Road King Special, Sport Glide, Sportster, Street Bob alebo Ultra Limited a ďalšie. K 19 unikátom, z ktorých 4 sú absolútne novinky a zažijú svoju slovenskú premiéru, pribudne aj jeden unikát – fantasticky upravený motocykel rešpektovaného českého motocyklového novinára Pepa Sršňa.