Pridané:

Výstava Minerály Bratislava prináša aj program pre deti

Tlačová správa, 8.11.2023

Obľúbená výstava minerálov, drahých kameňov a fosílií Minerály Bratislava od štvrtka 9. novembra už po 11. raz ukáže krásu a tajomstvá našej Zeme. Až do nedele 12. novembra sa návštevníci môžu inšpirovať ponukou takmer 100 vystavovateľov zo Slovenska, Česka, Chorvátska, Indie, Maďarska, Nemecka, Poľska a Talianska. Deti môžu spoznávať rozličné druhy minerálov a ryžovať zlato.

Bohaté portfólio vystavovateľov zahŕňa nielen minerály, polodrahokamy, drahokamy a fosílie v pôvodnej neopracovanej podobe, ale aj finálne produkty a komponenty na výrobu bižutérie či šperkov. Napríklad, Salón Bonnet ukáže ručne šité šperky na špeciálne príležitosti aj na bežné nosenie vyrobené zo sklenených korálok, brúseného skla, polodrahokamov a minerálov. Značka Mozart Melody prináša predvianočný výpredaj šperkov z opálov. Pod značkou Originálna nájdu záujemcovia na výstave autorské frivolitkové a drôtené šperky s dôrazom na jedinečnosť ručného spracovania a kvalitu použitých materiálov, polodrahokamov a minerálov. Zlatníctvo MILI ponúkne výrobky zo zlata, striebra, polodrahokamy, exkluzívne šperky, perly, koraly, ako aj profesionálne čističe šperkov, mincí, bižutérie či ezoterických produktov. Na výstave môžu návštevníci tento rok nájsť i luxusné, čisto prírodné parfumy, ktoré v sebe ukrývajú minerály a vzácne kamene. Každý z nich má svoju tému a poskytuje benefity esenciálnych olejov (Anandoham Parfems). Kompletný zoznam vystavovateľov a ich novinky sú zverejnené na www.incheba.sk. Výstava je ideálnou príležitosťou v predstihu nakúpiť hodnotné vianočné darčeky. Okrem minerálov, drahých kameňov a fosílií budú k dispozícii napríklad aj telové sviečky, umenie a staré knihy.

Deti, ale aj dospelí si zároveň budú môcť vyskúšať ryžovanie zlata a hľadať ukryté minerály a fosílie.

Výstava Minerály Bratislava bude otvorená v dňoch 9. – 12. novembra spoločne s knižným veľtrhom Bibliotéka a výstavou vzdelávania a didaktickej techniky Pedagogika. V dňoch 10. a 11. novembra sa zároveň koná kozmetický veľtrh Interbeauty. Na všetky podujatia stačí jedna vstupenka.

Vstupenky sú k dispozícii buď na mieste, alebo v sieti partnera výstavy Predpredaj.sk.

Otváracie hodiny:

štvrtok – sobota           9:00 – 19:00

nedeľa                         9:00 – 18:00