MITSUBISHI

MITSUBISHI/M Motors SK

NOVINKA! NOVÉ MITSUBISHI ASX

Posaďte sa za volant a nové Mitsubishi ASX vám vzápätí vyčarí úsmev na tvári. Kompaktný dizajn SUV uľahčuje pohyb v hustej premávke. Pohodlne v ňom môže cestovať päť osôb, navyše je vybavené najnovšími asistenčnými systémami, takže môžete cestovať po meste s úplnou istotou.

JAZDNÉ VLASTNOSTI

Toto dynamické SUV je snom vodičov z veľkých miest. Je radosť ho riadiť, ľahko sa s ním parkuje a široká ponuka pohonných jednotiek siaha od klasických úsporných spaľovacích motorov s nízkymi emisiami po úchvatný plug-in hybrid.

EXTERIÉR

Mestské SUV s tvarovanou kapotou, výraznými LED svetlometmi a výraznou maskou chladiča pôsobí nové Mitsubishi ASX veľmi sebavedome, ako stvorené pre mesto.

INTERIÉR

Nové Mitsubishi ASX má veľkorysý vnútorný priestor. S nádychom luxusu a všetkými potrebnými technológiami na dosah ste pripravení na čokoľvek, čo vám život prinesie.

ŠTÝLOVÝ A VŠESTRANNÝ INTERIÉR, TEXTILNÉ ALEBO KOŽENÉ ČALÚNENIE, 10-PALCOVÝ DIGITÁLNY PRÍSTROJOVÝ ŠTÍT, 9,3″ DISPLEJ SYSTÉMU SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA], BEZDRÔTOVÉ NABÍJANIE, AUDIOSYSTÉM BOSE®, VYHRIEVANÉ SEDADLÁ A VYHRIEVANÝ VOLANT, PANORAMATICKÉ STREŠNÉ OKNO

BEZPEČNOSŤ

Rovnako ako všetky naše vozidlá je aj nové Mitsubishi ASX vybavené najnovšími inteligentnými systémami, ktoré podporujú bezpečnejšiu jazdu a chránia vás aj vašich spolucestujúcich na vašich cestách.

MI-PILOT, SYSTÉM PREDCHÁDZANIA A ZMIERŇOVANIA NÁSLEDKOV ČELNÉHO NÁRAZU [FCM], UPOZORNENIE NA BEZPEČNÚ VZDIALENOSŤ, SYSTÉM SLEDOVANIA MRTVÉHO UHLU [BSW], SYSTÉM MONITOROVANIA A PODPORY UDRŽIAVANIA JAZDNÉHO PRUHU [LDW] A AKTÍVNY SYSTÉM UDRŽANIA JAZDNÉHO PRUHU [LKA]…

 

 

MITSUBISHI SPACE STAR

Užite si moderný športový dizajn, vynikajúcu bezpečnosť a množstvo inteligentných funkcií. To všetko skvele skombinované s nízkymi prevádzkovými nákladmi a príkladnou kvalitou spracovania. Ľahko si tak vychutnáte nekonečné obzory všetkých aktivít.

ATRAKTÍVNY ŠPORTOVÝ DIZAJN

VYSOKÁ BEZPEČNOSŤ – 6 AIRBAGOV

VELKORYSÝ PRIESTRANNÝ INTERIÉR

NOVÝ MULTIMEDIÁLNY SYSTÉM SDA 3

ÚSPORNÉ MOTORY 1.0 A 1.2 MIVEC

AUTOMATICKÁ PREVODOVKA INVECS-III CVT

NÍZKA SPOTREBA OD 5,0 L

NÍZKE PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY

ZÁRUKA 5 ROKOV

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV 4X4

architektúra elektromobilu

pokroková technológia plug-in hybrid

unikátna kombinácia 2 elektromotorov

unikátny pohon 4×4 S-AWC

head-up displej

objem batožinového priestoru až 471 l

dojazd čisto na elektrinu až 45 km (EAER podľa WLTP)

dojazd čisto na elektrinu v mestskom cykle až 55 km (EAER City podľa WLTP)

možnosť štandardného aj rýchleho dobíjania

technológia V2X

palubná zásuvka s napätím 230 V a výkonom 1 500 W

záruka na batériu pohonu 8 rokov / 160 000 km