Israel Aerospace Industries

Israel Aerospace Industries (IAI) je popredná svetová letecká a obranná spoločnosť, ktorá inovuje a dodáva najmodernejšie technológie v oblasti kozmického, leteckého, pozemného, ​​námorného, ​​kybernetického a domáceho zabezpečenia pre obranné a obchodné trhy. Spojením ducha inovácie „Start-up Nation“ s desaťročiami skúseností v oblasti boja ponúka IAI zákazníkom na mieru šité, špičkové riešenia vrátane satelitov, rakiet, spravodajských riešení, zbraňových systémov, ale aj systémy protivzdušnej obrany, robotické systémy, radary, obchodné lietadlá, aeroštruktúry a ďalšie. Spoločnosť IAI založená v roku 1953 je jedným z najväčších izraelských technologických zamestnávateľov s kanceláriami a výskumnými a vývojovými centrami v Izraeli.

Na IDEBe IAI predstaví najrozmanitejšie obranné riešenia pre letectvo a pozemné operácie, vnútornú bezpečnosť a kybernetické aplikácie vrátane taktických a bezpilotných vzdušných systémov, systému protivzdušnej a protiraketovej obrany BARAK MX, vlajkových lodí radarov MMR, nedávno predaných na Slovensko a ďalšie.

IAI oslavuje nákup 17 radarov leteckého dohľadu a protivzdušnej obrany z Izraela a posilňuje spoluprácu v regióne. IAI BARAK MX dopĺňa 3D radary a predstavuje pokročilý systém protivzdušnej a protiraketovej obrany a ústrednú súčasť riešení protivzdušnej obrany IAI. BARAK MX ponúka jediné integrované riešenie pre viacero simultánnych leteckých hrozieb z rôznych zdrojov a všetkých rozsahov. BARAK MX bol navrhnutý tak, aby čelil akejkoľvek hrozbe, v akejkoľvek misii a v akýchkoľvek bojových podmienkach.

Okrem protivzdušnej obrany IAI ukáže IDEB aj možnosti VTOL. 

MMR Radar – medium

Mini-harpy

BARAK ER počas testovania

ThunderB

Zástupcov IAI nájdete v hale B, stánok 410.