Patria Group

Obrnené bojové vozidlo AMVXP

Modulárny balistický a mínový ochranný systém podľa požiadaviek zákazníkov

Patria MUSCL

MUSCL je pasívny radarový systém poskytujúci odolné, skryté a ľahko nasaditeľné letecké sledovanie v samostatnom režime aj v sieťovom režime pomocou viacerých staníc MUSCL. Systém poskytuje cenovo dostupné priestorové a bodové sledovanie pre rôzne aplikácie, ako je vojenské letecké sledovanie, kontrola hraníc, ochrana kritickej infraštruktúry a detekcia dronov. 

Patria ARIS

ARIS je diaľkovo ovládateľný systém ELINT na zachytávanie, záznam a analýzu moderného a stále komplexnejšieho signálneho prostredia. Poskytuje rozsiahlu sadu vysoko výkonných nástrojov na analýzu signálu ELINT riadenú operátorom. ARIS kombinuje všetky funkcie ELINT: vyhľadávacie spektrum, analyzátor spektra v reálnom čase, osciloskop v reálnom čase, pulzný analyzátor, analyzátor modulácie, vyhľadávanie smeru a širokopásmový zapisovač s možnosťami prehrávania a offline analýzy. Všetky tieto funkcie sú v jednom systéme, ktorý ponúka pohodlné používanie.

Patria ARIS-E

ARIS-E je diaľkovo ovládateľný systém ESM/ELINT, ktorý sa používa na zachytenie, rozpoznanie, geolokáciu a sledovanie radarových žiaričov. Systém vytvára situačný obraz cieľov v operačnej oblasti. Operátor môže tiež vykonať podrobnejšiu analýzu prijatých radarových signálov. ARIS-E dopĺňa ponuku ELINT o automatickú funkčnosť a taktickú informovanosť o situácii a využíva existujúci rámec Patria ARIS. Hlavnou úlohou ARIS-E je vytvoriť situačný obraz (nezávisle alebo s pomocou operátora) na základe aktívnych identifikovaných a neidentifikovaných žiaričov v operačnej oblasti.

Patria CRAWLR

Patria CRAWLR je softvérový produkt pre kybernetickú inteligenciu, ktorý poskytuje cielené a diskrétne zhromažďovanie informácií zo širokého spektra zdrojov vrátane webových stránok, sociálnych médií a dark webu. Patria CRAWLR umožňuje užívateľovi analyzovať výsledky a objavovať zdroje informácií pomocou pokročilých funkcií automatického zhromažďovania údajov a klasifikácie informácií, ako aj schopností systému strojového učenia. Údaje zhromaždené CRAWLR umožňujú vytvárať trendy, predvídať udalosti, odhaľovať kriminálne činnosti a získavať vládne situačné povedomie o vznikajúcich hrozbách na vysokej úrovni.

Patria CANDL

CANDL poskytuje jediné riešenie dátového spojenia pre komunikáciu vyžadujúcu vysokú spoľahlivosť, ako sú údaje o užitočnom zaťažení UAS a C2. 

Patria SONAC DTS

Sonac DTS je systém ASW Sonar ponúkajúci aktívny aj pasívny režim prevádzky s dvoma oddelenými subsystémami mokrého konca, VDS a TAS, ktoré je možné používať súčasne. Základným nástrojom na detekciu je stredne frekvenčný aktívny sonar ASW s vynikajúcim výkonom v plytkých aj otvorených vodných podmienkach a pre rôzne operácie. Ľahká konštrukcia systému je optimalizovaná na detekčné vzdialenosti až 20 km.

Patria SONAC ACS

Miesto: D 203