Pridané:

Zlatá nedeľa ukončila tradičné Dni Vianoc v Inchebe

Zlatou nedeľou vyvrcholila tradičná vianočná výstava Dni Vianoc v Inchebe, ktorá už 30 rokov do hlavného mesta prináša tisícky tipov na krásne vianočné darčeky, príjemnú atmosféru a skvelú zábavu

 

Príprava na najkrajšie sviatky v roku – Dni Vianoc v Inchebe od 4. do 22. decembra zahalili najväčšie slovenské výstavisko do sviatočného, aby všetkým návštevníkom poskytli dostatok inšpirácie na nákup vianočných prekvapení, tradičné špeciality na štedrovečerný stôl, nádherné dekorácie aj príležitosť spomaliť a vychutnať si atmosféru Vianoc.

 

Viac ako 300 predajcov zo Slovenska i zahraničia na Dňoch Vianoc v Inchebe ponúkalo tisícky tipov na klasické či praktické darčeky ako oblečenie, doplnky do interiéru, kozmetiku, knihy, elektrotechniku či vybavenie pre domácich miláčikov, ale aj krásne a hodnotnejšie darčeky ako šperky, kvalitné kožené tašky a kožušiny spolu s remeselnými výrobkami – čipkami; plstenými, drôtenými, slamenými, drevenými výrobkami, sviečkami z včelieho vosku a krásnymi prírodnými vianočnými ozdobami.

 

Všetky víkendy spestrili svojou prítomnosťou aj šikovní dizajnéri a tvorcovia s ručne robenými vecami a vecičkami: vianočné ozdoby, milé dizajnové náušnice, háčkované, štrikované a ručne šité kúsky oblečenia, hračky a doplnky do domácnosti, ale aj krásne mydlá, kvalitná prírodná kozmetika a lokálne potraviny.

 

Navyše, prvý víkend 7. – 8. decembra patril HRAtislave – najväčšiemu festivalu spoločenských hier na Slovensku. Návštevníci sa v Inchebe mohli celé dva dni hrať vďaka výberu tisíc spoločenských hier z celého sveta, ktoré mali k dispozícii. Deti si prišli na svoje aj vďaka rozprávkovému kútiku, v ktorom mohli napísať Ježiškovi a zapojiť sa tak do súťaže o krásne ceny.