Marges One - dovoz značkového alkoholu

MARGES ONE zabezpečuje dovoz a distribúciu značkových alkoholických nápojov a piva. Ponúkajú široký sortiment bežných, ale aj veľmi špecifických druhov nápojov.

Rum ZAKA El Salvador Single Cask 42%

V tradičnej kultúre voodoo je Zaka bohom roľníctva a poľnohospodárstva, ktorý je často vykreslený ako prostý, veľkorysý človek a je blízko ľudu. Zbierka Zaka Rum je poctou pestovateľom, poľnohospodárom alebo pestovateľom, ktorých vášeň a know-how, odovzdávané generáciami, umožnili vytvoriť jeden z najlepších rumov na svete. Zaka je symbolická postava, ktorá vytvára takmer duchovné spojenie medzi producentom a milovníkom rumu. Boh Zaka je vodoznakom v histórii rumu. Pohľad na obyvateľa, jeho pripútanosť k práci, k zemi, k jeho kultúre. Vášeň výrobcu, majstra rumu, ktorý produkt formuje a časom mu dodáva jeho ušľachtilosť. Tieto názory, bez umeleckých prejavov, vyjadrujú každý zaka rum tým, že ho živia pre každého z nás.

 

 

 

Compañero Ron Elixir Orange

Táto fľaša predstavuje pravého ducha priateľstva. Compañero Ron Elixir Orange je dokonalá zmes klasického trinidadského rumu a tropických príchutí zrelých pomarančov a čerstvého kokosu. Ak máte radi sladký rum, toto je tá správna voľba plná hrejivých aróm, ktorá vás prenesie na biele piesočnaté pláže Karibského pobrežia.

Vôňa: Sladká a plná vôňa pomaranča a kokosu.

Chuť: Jemná, bohatá a výnimočná chuť pomaranča a kokosu. Tento skvelý rumový likér s jemným sladkým záverom dokonale ulahodí vašim zmyslom.

Krajina pôvodu: Trinidad

Obsah alkoholu: 40% obj.

 

 

 

 

Vystavovateľ: MARGES ONE s.r.o.